Jumbo van de Bunt

Schubertplein 1-5, 7333 DJ Apeldoorn

055 534 2488 info@jumbovandebunt.nl


Wij bezorgen
graag de

zakelijke boodschappen

Online bestellen en op je werk laten bezorgen

Het laten bezorgen van de boodschappen wordt nu wel heel gemakkelijk. Vanaf heden kun je de boodschappen gewoon achter je bureau bestellen. Wij bieden je keuze uit het grootste online supermarktassortiment tegen de laagste prijs die je van Jumbo gewend bent.

Hoe werkt laten bezorgen bij Jumbo van de Bunt?
Bestel hier je boodschappen of download de handige Jumbo app. Zoek eenvoudig naar jouw favoriete producten en plaats deze op je boodschappenlijstje. Selecteer Jumbo van de Bunt Apeldoorn en kies de dag en tijdstip van bezorgen. Nadat je een tijdstip hebt geselecteerd waarop jouw boodschappen bezorgd worden, krijg je ter bevestiging een barcode die je nodig hebt als de boodschappen worden gebracht. Tot een dag voor het bezorgmoment kun jij je bestelling nog wijzigen. Een Jumbo medewerker komt de boodschappen brengen op het afgesproken moment. Als je lege statiegeldflessen hebt, kun je deze inleveren. De bestelling wordt gecontroleerd en als alles naar wens is, betaal je vertrouwd met PIN of op factuur.

Bezorgkosten
Uiteraard houden we voor jou de bezorgkosten laag. Voor de actuele bezorgkosten en specialekortingsacties klik hier.

Zakelijk is het mogelijk om de online boodschappen achteraf betalen
Je kunt ook zakelijk de boodschappen bestellen bij Jumbo van de Bunt. Ideaal om alle boodschappen voor de lunch, borrel, schoonmaak of een bedrijfsfeest te laten bezorgen. Als je zakelijk boodschappen bestelt, krijg je een officiële factuur voor de administratie per mail. Ook kun je op aanvraag achteraf betalen. Natuurlijk heb je keuze uit het grootste supermarktassortiment met de laagsteprijsgarantie die je van Jumbo gewend bent. Ontdek ook het speciale assortiment voor bedrijven.

Voordelen zakelijk bestellen:
Betaal je boodschappen achteraf op rekening of via automatische incasso. Ontvang van elke bestelling een officiële factuur. Eenvoudige registratie met je KvK-nummer.

Bestel hier je boodschappen

Pick Up Point

Uiteraard is het ook mogelijk om de boodschappen op te halen bij onze Pick Up Point.
Drive through Pick Up Point, hoe werkt het? Bestel hier je boodschappen of download de handige Jumbo app. Zoek eenvoudig naar jouw favoriete producten en plaats deze op je boodschappenlijstje. Selecteer Jumbo van de Bunt Apeldoorn en kies de dag en tijdstip van ophalen Een drive through Pick Up Point vind je bij Jumbo Van de Bunt De met zorg geselecteerde boodschappen worden voor je in de auto geplaatst.

Verzamelkosten
Uiteraard houden we voor jou de verzamelkosten laag. Voor de actuele verzamelkosten en speciale kortingsacties klik hier.

Bestel hier je boodschappen

Waar kunnen wij jou mee helpen?

+