Spaar bij Jumbo van de Bunt voor hoge korting op Walra badtextiel!

 

Van woensdag 26 juni tot en met dinsdag 27 augustus kun je sparen voor hoge korting op Walra badtextiel! Bij iedere €10,00 aan boodschappen ontvang je een zegel en bij 5 zegels is de spaarkaart vol. Volle spaarkaarten kunnen t/m dinsdag 3 september 2019 worden ingeleverd.

 

Walra badtextiel is van zware kwaliteit: heerlijk soepel én zacht. Bovendien nemen ze veel vocht op. Er is keuze uit prachtige kleuren die uitstekend gecombineerd kunnen worden. Er kan gespaard worden voor badhanddoeken, badlakens, washandjes, gastendoekjes en hamamdoeken!

 

 

 

 

 

 

 

Jumbo app

 

Met de Jumbo app doe je nog vlotter boodschappen. Met de service, ruime keuze en laagsteprijsgarantie die je van ons gewend bent!

Online bestellen

 

Online bestellen kan makkelijk en snel op onze website! Je kunt hier direct kiezen om het op te halen of het thuis te laten bezorgen.

Pick-Up-Point

 

Online bestellen, even ophalen & klaar! Bij onze Pick-Up-Point kun je de bestelde boodschappen snel  ophalen op het moment dat het jou uitkomt!

Thuisbezorgen

 

Online boodschappen doen en thuis of op het werk laten bezorgen. Het grootste supermarktassortiment tegen de laagste prijs!

Volg ons op

Onze winkel

 

Jumbo van de Bunt

Schubertplein 1-5

7333 DJ Apeldoorn

 

055 534 2488

 2019 - copyright | Jumbo van de Bunt | PRIVACY STATEMENT

Realisatie: