Spaar voor hoge korting op JBL artikelen!

 

Vanaf woensdag 10 juni t/m dinsdag 11 augustus kun je sparen voor hoge korting op JBL artikelen. Bij iedere €10,00 aan boodschappen bij Jumbo van de Bunt en deelnemende* bedrijven aan het Schubertplein ontvang je een zegel en bij 8 zegels is de spaarkaart vol. Je kunt je volle spaarkaarten t/m dinsdag 18 augustus 2020 inleveren bij Jumbo van de Bunt.

 

Je kunt sparen voor draadloze ear-buds, draadloze on-ear en over-ear hoofdtelefoons, de GO2+ speaker en de CHARGE4 waterproof speaker.

 

*Zie voor deelnemende bedrijven de poster op de ramen of www.hetschubertplein.nl

 

 

Deze spaaractie klinkt als muziek in de oren!

 

Jumbo app

 

Met de Jumbo app doe je nog vlotter boodschappen. Met de service, ruime keuze en laagsteprijsgarantie die je van ons gewend bent!

Online bestellen

 

Online bestellen kan makkelijk en snel op onze website! Je kunt hier direct kiezen om het op te halen of het thuis te laten bezorgen.

Pick-Up-Point

 

Online bestellen, even ophalen & klaar! Bij onze Pick-Up-Point kun je de bestelde boodschappen snel  ophalen op het moment dat het jou uitkomt!

Thuisbezorgen

 

Online boodschappen doen en thuis of op het werk laten bezorgen. Het grootste supermarktassortiment tegen de laagste prijs!

Volg ons op

Onze winkel

 

Jumbo van de Bunt

Schubertplein 1-5

7333 DJ Apeldoorn

 

055 534 2488

 2020 - copyright | Jumbo van de Bunt | PRIVACY STATEMENT

Realisatie: