Jumbo van de Bunt

Schubertplein 1-5, 7333 DJ Apeldoorn

055 534 2488 info@jumbovandebunt.nl


De sponsoractiviteiten van

Jumbo van de Bunt

Zo denken wij over sponsoring

Kinderen, ontspanning en beweging

Vanuit betrokkenheid bij de mensen om ons heen heeft Jumbo van de Bunt een aantal vaste goede doelen geselecteerd. Die steunen we voor de langere termijn.

Als bedrijf hechten we er waarde aan onze betrokkenheid te tonen bij onze omgeving. Daarom ondersteunen we een aantal doelen voor de lange termijn. Bij het steunen van goede doelen leggen we de nadruk op kinderen, ontspanning en beweging. Wij sponsoren onder andere de avondvierdaagse, het Moederdagontbijt, het Koningsontbijt, het grote Sinterklaasfeest en het Wintercircus.

Onze klant moet erop kunnen vertrouwen dat we zoveel mogelijk energie steken in de laagste prijzen, het breedste assortiment en perfecte service. Sponsoren we verenigingen, dan moeten onze prijzen omhoog. We hebben daarom besloten geen verenigingen te sponsoren, hoge uitzonderingen daargelaten. Zo blijven we gegarandeerd de goedkoopste supermarkt van Nederland.

Wil je weten of wij iets voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een mail naar info@jumbovandebunt.nl, wij reageren dan zo spoedig mogelijk.

Waar kunnen wij jou mee helpen?

+