Zo denken wij over sponsoring

Kinderen, ontspanning en beweging

 

Vanuit betrokkenheid bij de mensen om ons heen heeft Jumbo van de Bunt een aantal vaste goede doelen geselecteerd. Die steunen we voor de langere termijn.

 

Als bedrijf hechten we er waarde aan onze betrokkenheid te tonen bij onze omgeving. Daarom ondersteunen we een aantal doelen voor de lange termijn. Bij het steunen van goede doelen leggen we de nadruk op kinderen, ontspanning en beweging. Wij sponsoren onder andere de avondvierdaagse, het Moederdagontbijt, het Koningsontbijt, het grote Sinterklaasfeest en het Wintercircus.

 

Onze klant moet erop kunnen vertrouwen dat we zoveel mogelijk energie steken in de laagste prijzen, het breedste assortiment en perfecte service. Sponsoren we verenigingen, dan moeten onze prijzen omhoog. We hebben daarom besloten geen verenigingen te sponsoren, hoge uitzonderingen daargelaten. Zo blijven we gegarandeerd de goedkoopste supermarkt van Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

 

Jumbo app

 

Met de Jumbo app doe je nog vlotter boodschappen. Met de service, ruime keuze en laagsteprijsgarantie die je van ons gewend bent!

Online bestellen

 

Online bestellen kan makkelijk en snel op onze website! Je kunt hier direct kiezen om het op te halen of het thuis te laten bezorgen.

Pick-Up-Point

 

Online bestellen, even ophalen & klaar! Bij onze Pick-Up-Point kun je de bestelde boodschappen snel  ophalen op het moment dat het jou uitkomt!

Thuisbezorgen

 

Online boodschappen doen en thuis of op het werk laten bezorgen. Het grootste supermarktassortiment tegen de laagste prijs!

Volg ons op

Onze winkel

 

Jumbo van de Bunt

Schubertplein 1-5

7333 DJ Apeldoorn

 

055 534 2488

 2020 - copyright | Jumbo van de Bunt | PRIVACY STATEMENT

Realisatie: