Jumbo van de Bunt

Schubertplein 1-5, 7333 DJ Apeldoorn

055 534 2488 info@jumbovandebunt.nl


Kom jij werken bij

Jumbo van de Bunt?


Kom jij je zakgeld bijverdienen of zoek je een vaste baan bij Jumbo van de Bunt?

Vul onderstaand formulier in en stuur dit formulier naar ons toe.

Persoonlijke gegevens

Functie

Opleidingen


Werkervaringen / loopbaan

Vorige werkgevers


Overig


OndertekeningEen integriteitscontrole via Stichting FAD is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij ondertekening accepteer je het privacy statement.Ondergetekende verklaart dat de vragen op dit formulier naar waarheid zijn beantwoord en ingevuld. (Het verstrekken van onvolledige en/of onjuiste informatie kan later ontslag tot gevolg hebben!)


ATTENTIE: In geval van een open ( spontane) sollicitatie nemen wij alleen contact met jou op indien wij voor de functie waarnaar je solliciteert een vacature hebben. Is er op dit moment geen vacature vacant, dan bewaren wij jouw gegevens en nemen wij eventueel op een later tijdstip contact met je op. Alle door jouw te verstrekken gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld.


Ben jij die uitvoerder, ondernemer en winnaar die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Vacatures Jumbo van de Bunt, Schubertplein/Apeldoorn-Zuid

Kom jij in ons team?

Bezorger

+/- 12 uur, woensdag 17:00-21:00 uur en zaterdag 13:00-21:00 uur, MBO-niveau werk- en denkniveau

Ken jij de wegen van Apeldoorn uit je hoofd? Bij alles wat jij doet, zorg jij dat de bezorging volledig in dienst staat van die ene persoon waar het bij Jumbo altijd om draait: de klant. Jij bent het visitekaartje van Jumbo van de Bunt helemaal tot aan de voordeur. Jij wilt voor klantvriendelijkheid geen 9 scoren, maar een 9,5. Jij denkt elke dag dat het nóg beter kan.
Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou.

Als bezorger coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van thuisbezorging. Jij bent de laatste schakel in onze service en het gezicht van Jumbo bij de klant thuis. Jij bezorgt de boodschappen vanuit de winkel naar de klant. Natuurlijk heb je altijd oog voor de 7 Zekerheden. Je staat altijd voor de klanten klaar, zorgt dat ze snel worden geholpen, vervult hun wensen en regelt passende oplossingen voor bijvoorbeeld breuk. Je rekent de boodschappen elektronisch af bij de klanten thuis. Je geeft het aan als er vervangende producten bij de zending zitten en neemt retourproducten en emballage mee terug. Uiteraard verreken je dit ook met de rekening van de levering. Dankzij jou loopt de bezorging helemaal op rolletjes! En heb je nog tijd over, dan zorg je er samen met je collega’s voor dat de schappen in de winkel altijd gevuld zijn en jouw afdeling er altijd verzorgd uitziet. Of je krijgt zelfs de mogelijkheid om naast bezorging te werken in een leidinggevende functie in de winkel, waarbij je de verantwoordelijkheid draagt voor het verdelen van werkzaamheden, geven van aanwijzingen en vaktechnisch ondersteunen van (aankomend-) verkoopmedewerker. Kun jij je een afwisselender baan voorstellen?

Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Bezorgers:
Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf en je collega’s halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen. Je hebt veel productkennis, want je vindt het leuk om de klanten goed te informeren.
En verder…
… heb je een mbo-diploma, eventueel aangevuld met vakdiploma’s.
… beschik je over werkervaring in de detailhandel.
… beschik je over een rijbewijs.

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

En – minstens zo belangrijk – dit mag jij van ons verwachten: Als jij goed bent voor ons, dan zijn wij goed voor jou. Daarom bieden we je een salaris waar je blij van wordt. Daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen én ATV. En dan krijg je ook nog extra’s. Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Want daar profiteert Jumbo van de Bunt van en daar heb jij je leven lang plezier van. En verder is Jumbo gewoon een leuk bedrijf om voor te werken. Met een fijne sfeer. Met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten. En die zomaar je vrienden kunnen worden.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is:
• Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
• Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel.

Sollicitatieproces
• Stap 1 - Vul je gegevens in op jumboapeldoorn.com en ontvang binnen twee weken na sollicitatie een reactie
• Stap 2 - Eerste sollicitatiegesprek
• Stap 3 - Tweede sollicitatiegesprek
• Stap 4 - Assessment en/of derde sollicitatiegesprek (indien van toepassing)
• Stap 5 - Arbeidsvoorwaardelijk voorstel
• Stap 6 - In dienst

Solliciteer direct

Kom jij in ons team?

Hulpkracht versafdeling

1 à 2 avonden en weekend, MBO-niveau werk- en denkniveau

Een baan die wérkt naast het leren. Jij steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent leergierig en wilt het beste uit jezelf halen. Bij Jumbo krijg je als hulpkracht Vers alle ruimte om te laten zien wat je in huis hebt. Want jij denkt dat het altijd nóg beter kan.

Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou. Wie weet ben jij over enkele jaren wel afdelingsmanager.

Als hulpkracht Vers (Brood, Kaas en Vleeswaren) maak je het samen met je collegas onze klanten voor 100% naar de zin. Je stelt hen centraal en doet je uiterste best om hun wensen te vervullen. Omdat je de klant optimaal wil bedienen, zorg je dat er altijd voldoende producten aanwezig zijn en dat ze perfect worden gepresenteerd. Je beschikt over voldoende productkennis of bent bereid te leren, omdat je de klanten goed wilt informeren. En je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. Want dat geeft jou een goed gevoel.

Deze kwaliteiten zoeken wij in onze hulpkrachten Vers:
Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. En je denkt in kansen: kansen om resultaten te verbeteren en kansen om omzet te verhogen.

En verder…
… ben je 16 jaar of ouder.
… ben je voor 2 tot 12 uur per week flexibel inzetbaar.
Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

En – minstens zo belangrijk – dit mag jij van ons verwachten:
Als jij goed bent voor ons, dan zijn wij goed voor jou. Daarom bieden we je een salaris waar je blij van wordt. Daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen én ATV. En dan krijg je ook nog extra’s. Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Want daar profiteert Jumbo van de Bunt van en daar heb jij je leven lang plezier van. En verder is Jumbo gewoon een leuk bedrijf om voor te werken. Met een fijne sfeer. Met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten. En die zomaar je vrienden kunnen worden.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is:
• Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
• Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel.

Sollicitatieproces
• Stap 1 - Vul je gegevens in op jumboapeldoorn.com en ontvang binnen twee weken na sollicitatie een reactie
• Stap 2 - Eerste sollicitatiegesprek
• Stap 3 - Tweede sollicitatiegesprek
• Stap 4 - Assessment en/of derde sollicitatiegesprek (indien van toepassing)
• Stap 5 - Arbeidsvoorwaardelijk voorstel
• Stap 6 - In dienst

Solliciteer direct

Kom jij in ons team?

Hulpkracht kassamedewerker

Beschikbaar op de avonden en in het weekend, MBO-niveau werk- en denkniveau

Een 9 voor klantvriendelijkheid. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou!

Voor de kassa-afdeling zijn we op zoek naar een paar nieuwe collega’s die flexibel inzetbaar zijn.

Klantvriendelijkheid schrijf jij met een grote K. Jij verplaatst je in de Klant. Jij wilt de producten op je afdeling allemaal kennen, omdat je de Klant goed wilt informeren. Tevreden ben jij pas als je merkt dat een Klant tevreden is. Jij wilt voor Klantvriendelijkheid geen 9 scoren, maar een 9,5. Jij denkt elke dag dat het nóg beter kan.

Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou. Als kassamedewerker maak je het onze klanten voor 100% naar de zin. Je staat altijd voor hen klaar, zorgt dat ze snel worden geholpen, vervult hun wensen en regelt passende oplossingen. Nauwkeurige en efficiënte afrekeningen voor de klant zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.

Functie eisen
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze kassamedewerker: Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. En je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen.

En verder...
... beschik je over een ruime productkennis of ben je bereid een interne training te volgen.
... heb je werkervaring in de detailhandel, bij voorkeur als kassamedewerker.
... ben je voor 2-12 uur per week flexibel inzetbaar.

En – minstens zo belangrijk – dit mag jij van ons verwachten:
Als jij goed bent voor ons, dan zijn wij goed voor jou. Daarom bieden we je een salaris waar je blij van wordt. Daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen én ATV. En dan krijg je ook nog extra’s. Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Want daar profiteert Jumbo van de Bunt van en daar heb jij je leven lang plezier van. En verder is Jumbo gewoon een leuk bedrijf om voor te werken. Met een fijne sfeer. Met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten. En die zomaar je vrienden kunnen worden.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is:
• Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
• Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel.

Sollicitatieproces
• Stap 1 - Vul je gegevens in op jumboapeldoorn.com en ontvang binnen twee weken na sollicitatie een reactie
• Stap 2 - Eerste sollicitatiegesprek
• Stap 3 - Tweede sollicitatiegesprek
• Stap 4 - Assessment en/of derde sollicitatiegesprek (indien van toepassing)
• Stap 5 - Arbeidsvoorwaardelijk voorstel
• Stap 6 - In dienst

Solliciteer direct

Waar kunnen wij jou mee helpen?

+