Jumbo van de Bunt & stichting Buurtmensen gaan de Apeldoornse moeders weer eens flink in het zonnetje zetten

 

Wouter, Yvonne & Stichting Buurtmensen zoeken 250 moeders voor de grootste gratis Moederdagbrunch van Apeldoorn.

 

Maar liefst 250 moeders krijgen geheel gratis een brunch aangeboden op de dag voor Moederdag tussen 11 en 13 uur! Zo willen de initiatiefnemers de moeders van Apeldoorn en omgeving in het zonnetje zetten.

Terwijl de moeders genieten van een heerlijke lunch welke met zorg samen is gesteld door de bakkers van Jumbo van de Bunt, is er tevens vermaak voor de kinderen. Zij kunnen zich o.a. uitleven op een springkussen en kunnen cupcakes versieren voor hun moeder.

 

Tijdens de brunch zal er een liveoptreden zijn het SOS Matrosenkoor en de kinderen kunnen gratis cupcakes versieren

 

Het S.O.S. Matrozenkoor Apeldoorn

Het S.O.S. Matrozenkoor bestaat uit een groep enthousiaste zingende mannen uit Apeldoorn en omgeving. Het koor bestaat inmiddels ruim 18 jaar en in die tijd heeft het koor al bijna 1.000 optredens verzorgd in en bij een breed scala aan locaties en evenementen. Het repertoire dat wordt gezongen is geheel Nederlandstalig en bestaat uit bekende zeemansliedjes en gezellige Hollandse meezingers

 

Stichting Buurtmensen zet zich in voor versterking van de sociale samenhang tussen buurtbewoners en het bevorderen van contacten onderling, alsmede het verbeteren van de sociale sfeer binnen Apeldoorn Zuid. Dit in de breedste zin van het woord.

De stichting probeert dit doel onder meer te bereiken door het organiseren van (sociale) buurtgerichte evenementen, activiteiten, en bijeenkomsten. En de Brunch past hier helemaal bij.

 

Wil je ook deelnemen aan deze brunch en gaan je kinderen een cupcake versieren?

Je kunt je hieronder tot en met woensdag 8 mei aanmelden!

 

 

                              BRUNCH 2019

11 mei van 11:00 tot 13:00 uur

 

Powered by Jumbo van de Bunt & De Buurtmensen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Aanmelding ontvangen.

Ja, ik kom brunchen en meldt me aan...

 

Jumbo app

 

Met de Jumbo app doe je nog vlotter boodschappen. Met de service, ruime keuze en laagsteprijsgarantie die je van ons gewend bent!

Online bestellen

 

Online bestellen kan makkelijk en snel op onze website! Je kunt hier direct kiezen om het op te halen of het thuis te laten bezorgen.

Pick-Up-Point

 

Online bestellen, even ophalen & klaar! Bij onze Pick-Up-Point kun je de bestelde boodschappen snel  ophalen op het moment dat het jou uitkomt!

Thuisbezorgen

 

Online boodschappen doen en thuis of op het werk laten bezorgen. Het grootste supermarktassortiment tegen de laagste prijs!

Volg ons op

Onze winkel

 

Jumbo van de Bunt

Schubertplein 1-5

7333 DJ Apeldoorn

 

055 534 2488

 2020 - copyright | Jumbo van de Bunt | PRIVACY STATEMENT

Realisatie: