Spaar mee voor 8 exclusieve mokken met elk een nostalgische afbeeldingen uit de geschiedenis van Apeldoorn

 

Op de mokken staan onder andere afbeeldingen van het Schubertplein, paleis het Loo, de Hoofdstraat, het Oranjepark, Het Raadhuisplein, zendstation Radio Kootwijk, de Naald en het station. Bij besteding van elke 10,- ontvang je een zegel. Met 8 zegels is de spaarkaart vol. Bij inlevering van een volle spaarkaart en € 2,99 ontvangt je een mok met een historische afbeelding uit het fotoboek “Apeldoorn, onze trots” Hoewel er ruim 7.500 mokken zijn geproduceerd, geldt voor deze actie echt OP=OP!

De actie loopt van woensdag 18 maart tot en met dinsdag 28 april. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden tot en met 5 mei.

 

De mokken zijn in samenwerking met Yvonne Reclame, CODA Archief en Detail 4 Retail ontworpen.

 

We verlengen deze spaaractie t/m 2 juni 2020*

* Zolang de voorraad strekt

In samenwerking met

 

Jumbo app

 

Met de Jumbo app doe je nog vlotter boodschappen. Met de service, ruime keuze en laagsteprijsgarantie die je van ons gewend bent!

Online bestellen

 

Online bestellen kan makkelijk en snel op onze website! Je kunt hier direct kiezen om het op te halen of het thuis te laten bezorgen.

Pick-Up-Point

 

Online bestellen, even ophalen & klaar! Bij onze Pick-Up-Point kun je de bestelde boodschappen snel  ophalen op het moment dat het jou uitkomt!

Thuisbezorgen

 

Online boodschappen doen en thuis of op het werk laten bezorgen. Het grootste supermarktassortiment tegen de laagste prijs!

Volg ons op

Onze winkel

 

Jumbo van de Bunt

Schubertplein 1-5

7333 DJ Apeldoorn

 

055 534 2488

 2020 - copyright | Jumbo van de Bunt | PRIVACY STATEMENT

Realisatie: